Pozdravljeni!
(Število izdelkov: ) - 0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Plačilni pogoji

Kako lahko plačate naročene izdelke?

Izdelke lahko plačate na sledeče načine:

  • Predračun
  • Paypal
  • Kreditna kartica

 

Kakšna je dostava za naročene izdelke?

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe UPS ali DSV ali Pošta Slovenije ali druga dostavna služba. Prav tako priporočamo da napišete stacionarno ali mobilno številko, na kateri ste dosegljivi saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če nam to zapišete. Možen pa je tudi osebni prevzem pri predhodnem dogovoru na telefonski številki +386 1 3616 539 na naslovu 3WAY d.o.o., Zbiljska cesta 4, 1215 Medvode, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Pred prevzemom je izdelek treba plačati po predračunu.

 

Koliko znašajo stroški dostave?

Za naročnike iz Slovenije:
Pri vrednosti naročila nad 100 Eur (v ceno ni vključen DDV) so stroški dostave brezplačni. Vrednost naročila pod 100 Eur (v ceno ni vključen DDV) so stroški dostave po ceniku Pošte Slovenije.

Za naročnike iz ostalih držav:
Stroški dostave so po ceniku dostavne službe UPS ali DSV ali Pošta Slovenije.

 

Je možen osebni prevzem?

Osebni prevzem izdelkov je mogoč po predhodnem dogovoru na telefonski številki +386 1 3616 539 na naslovu 3WAY d.o.o., Zbiljska cesta 4, 1215 Medvode, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.
Pred prevzemom je izdelek treba plačati po predračunu.

 

V kolikem času dobim naročen izdelek?

Naročilo bo dostavljeno v roku 5-7 delovnih dni v primeru, da je v skladišču 3WAY d.o.o.. V nasprotnem primeru naročnika obvestimo o dostavljenem roku.

Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ
x